Kesän 2021 leirit

Päiväleiri 1. ma 5.7. Klo 10-16. TÄYNNÄ!

Päiväleiri 2. ti 6.7. Klo 10-16.  TÄYNNÄ!

Yötä tallilla-leiri 1 ke 7.7. – to 8.7. 175€. TÄYNNÄ!

Yötä tallilla-leiri 2  ti 13.7. – to 15.7. 250€. TÄYNNÄ!

Aikuisten hevosia ja hyvää oloa – viikonloppuleiri pe 23.7.- su 25.
TÄYNNÄ! Hinta 360€

Päiväleirit 1. ja 2. 

Päivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 16.
Päiväleirit on suunniteltu 7-13 vuotiaille lapsille, joilla on vähän tai ei ollenkaan hevos- ja ratsastuskokemusta. Päivän aikana hoidetaan hevosia ja opetellaan monipuolisia hevostaitoja erilaisten leikkien ja tehtävien kautta, lisäksi askartelemme jokaiselle oman leirimuiston. Leirillä on 30min ratsastusta, tarvittaessa taluttajan kanssa. Päiväleirit on olleet hyvin suosittuja, joten kannattaa olla nopea ja varata oma paikkansa.
Leirin hinta on 75€/lapsi ja se sisältää ohjelman lisäksi lämpimän kotiruoan ja välipalan. Molemmille leireille mahtuu mukaan 6 lasta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirille ilmoittautumiset sähköpostitse tallimimir@gmail.com tai tekstiviesti/whatsapp 0440292670.  Ilmoittautumistietoihin tarvitsemme lapsen nimen ja iän, mille leirille osallistuu, mahdolliset ruoka-aineallergiat/muut huomioitavat asiat sekä huoltajan yhteystiedot (nimi, puhnumero). Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin ja lähempänä leirin ajankohtaa vielä sähköisen leirikirjeen, josta löytyy mm. maksutiedot.

Yön yli-leirit 1 & 2

Yöleiri 1: Päivä alkaa ke klo 10 ja päättyy to klo 16.
Yöleiri 2: Päivä alkaa ti klo 10 ja päättyy to klo 16.
Yöleirit on suunniteltu 9-13 vuotiaille rohkeille ja reippaille lapsille, jotka uskaltavat jo yöpyä kodin ulkopuolella. Lisäksi vaatimuksena on päiväleiriläisiin verrattuna runsaampi ratsastuskokemus eli on hallittava kaikki askellajit. Leirillä ratsastusta, hevosten hoitoa ja käsittelyä, tallitöitä, teoriaa käytännön harjoitusten kautta. Ruokailut aamusta iltaan niin ettei nälkä varmasti pääse yllättämään. Vapaa-aikaa, askartelua, hevosia, kavereita, illanviettoa. Halukkailla on myös mahdollisuus valokuvauttaa itsensä lempihevosensa kanssa ja saada tämä kuva digiversiona itselleen muistoksi. Molemmille leireille mahtuu mukaan max 5 lasta. Yöpyminen tapahtuu yhteismajoituksena perinteikkäässä kaksikerroksisessa aitassa, päärakennuksessa on ruokailu sekä peseytymis/wc-tilat. Leirihinta sisältää varausmaksun 50€ joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä (maksutiedot saat vahvistusviestissä), loppusumma erääntyy maksettavaksi viikkoa ennen leiriä. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa muuten kuin lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautumiset sähköpostitse tallimimir@gmail.com tai tekstiviesti/whatsapp 0440292670. Ilmoittautumistietoihin tarvitsemme lapsen nimen, iän, mille leirille osallistuu, mahdolliset ruoka-aineallergiat/muut huomioitavat asiat sekä huoltajan yhteystiedot. Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin ja lähempänä leirin ajankohtaa vielä sähköisen leirikirjeen joka sisältää leiri-infoa.

Aikuisten hevosia ja hyvää oloa viikonloppuleiri

Irtiotto arjesta hevosten parissa! Tällä leirillä on lupa rentoutua ja ladata akkuja maaseudun rauhassa hevosten parissa. Leiri sisältää ratsastusta 5 tuntia (kenttä/maasto) sekä muuta hevosen käsittelyä, aamu- ja iltapalat, lounaat sekä lauantaina päivällisen. Ratsastajalle sopivan joogatunnin (Joogahuone Life&Soul), luontohetken (Luontaishoitola Kaisu Niiranen) sekä valokuvauksen Sinusta hevosen kanssa. Majoitus 3km päässä idyllisessä Kivirannan tuvassa, täydellisessä maaseudun hiljaisuudessa. Leiri alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 15-16 kahvitteluun.
Leiri soveltuu kaikille yli 20 vuotiaille perusratsastustaitoisille. Leirille mahtuu mukaan neljä ja leiri vaatii toteutuakseen neljä henkilöä. Ilmoittautumiset tallimimir@gmail.com tai whatsapp/viesti/puh 0440292670. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrothan mahdolliset ruoka-aineallergiat/muut mahdolliset huomioitavat asiat. Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin. Leirin kokonaishinnasta 50€ on varausmaksua, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä eikä sitä palauteta peruutuksen sattuessa muuten kuin lääkärintodistusta vastaan. Leirin loppusumma erääntyy ennen leiriä.