ihanat issikat, kesä ja kärpäset!

Kesäleirit 2023

Kesään kuuluu kesäleirit ja hevoset, valvotut yöt ja raikuvat naurut. Uudet ystävät ja yhdessä tekemisen meininki. Mukavia kokemuksia muistellaan pitkään vielä leirin jälkeenkin.

Järjestämme ratsastusta harrastaville lapsille, nuorille ja aikuisille kesän kohokohdan islanninhevostemme parissa. Pienet ryhmät tunneilla (3-4 ratsastajaa), tuntien teemat kouluratsastuksesta askellajiratsastukseen, istuntatunneista leikkitunteihin. Monipuolista ja arvokasta hevostaitojen opettelua teoriassa ja käytännössä. Kaiken kirjavasta islanninhevoslaumastamme löytyy jokaiselle se oma lempihevonen, joka saa sydämen sykkimään.

Leiripaikan voit varata sähköpostitse tai viestitse 0440292670 tai suoraan sähköisen ajanvarausjärjestelmä HOPOTIN kautta.

Kesäleirit

  1. Hevostaitoleiri yli 7 vuotiaat 6.-7.6. päiväleiri klo 10-16 180€ (varausmaksu 50€)
  2. Issikkaleiri yli 10v, 9.-10.6. 250€ (varausmaksu 50€)
  3. Nuorisoleiri 13-18v, 13.6.-16.6. 380€ (varausmaksu 70€)
  4. Issikkaleiri yli 10v, 19.-22.6. 380€ (varausmaksu 70€)
  5. Hevostaitoleiri yli 7v, 26.-27.6. päiväleiri klo 10-16 180€ (varausmaksu 50€)
  6. Aikuisten ratsastusloma 30.6.-2.7. 400€ (varausmaksu 80€)
  7. Aikuisten ratsastusloma 28.-30.7. 400€ (varausmaksu 80€).

Ilmoittautuminen

Leireille voi ilmoittautua Hopotin kautta tai sähköpostitse tallimimir@gmail.com tai esim. whatsapp 0440292670.

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme osallistujan nimen, iän sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä huoltajan yhteystiedot. Paluuviestinä saat vahvistuksen osallistumisesta leirille ja maksutiedot varausmaksulle.

Hevostaitoleirit yli 7v

Lasten kahden päivän päiväleiri. Leiripäivät alkaa molempina päivinä klo 10 ja päättyy klo 16. Varausmaksu 50€ joka maksetaan varauksen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa (ellei peruutus tule tallin puolelta). Leirin hintaan kuuluu yksi lämmin ateria ja kevyt välipala.  Leiri sopii lapsille joilla ei ole ollenkaan tai on vain vähän ratsastuskokemusta. Leirillä opetellaan ratsastuksen alkeita sekä hevosenkäsittelyä ja hoitamista. Lisäksi muuta talliympäristössä tapahtuvaa tekemistä ja toimintaa riittää koko päivän ajaksi!

Issikkaleirit yli 10 vuotiaille

Issikkaleiri soveltuu kaikille yli 10 vuotiaille joilla on vähintään 1 vuoden ajalta säännöllinen ratsastuskokemus ja hallitsee hevosen jo kaikissa kolmessa perusaskellajissa. Leirillä ratsastetaan tasoryhmissä. Halukkailla on mahdollisuus myös maastoiluun. Ratsastuksen lisäksi opettelemme niin teoriassa kuin käytännössäkin hevosen käsittelyä. Tuntien ja teoriaosuuksien sisältöön leiriläiset voivat myös vaikuttaa. Leirit alkaa aloituspäivänä klo 10 ja loppuu päätöspäivänä klo 16. Leirillä yövytään vanhassa aitassa ja ”glamping-teltassa”, joten pieni seikkailuhenkisyys on toivottavaa 😉 Hintaan sisältyy kaikki ruokailut päivittäin, tulopäivänä ei aamupalaa ja lähtöpäivänä ei iltapalaa.  Tarvittaessa onnistuu kuljetukset juna-asemalta. Leirin hinnasta on varausmaksu 50€/2pvän leiri, 70€/4pvän leiri. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa (mikäli leiri perutaan järjestäjän puolesta, palautamme kaikki maksut).

Nuorisoleiri 13-18 vuotiaille

Nuorisoleiri soveltuu kaikille 13-18 vuotiaille perusratsastustaitoisille joilla on vähintään 1 vuoden ajalta säännöllinen ratsastustaito ja hallitsee hevosen jo kaikissa kolmessa perusaskellajissa. Leirillä ratsastetaan tasoryhmissä. Ratsastustunnit ovat istunta- ja askellajipainotteisia. Halukkailla on mahdollisuus myös maastoiluun. Ratsastuksen lisäksi opettelemme niin teoriassa kuin käytännössäkin hevosen käsittelyä. Tuntien ja teoriaosuuksien sisältöön leiriläiset voivat myös vaikuttaa. Ratsastajan max paino 80kg. Leiri alkaa tiistaina klo 10 ja päättyy perjantaina klo 16. Leirillä yövytään vanhassa aitassa ja glamping-teltassa, joten pieni seikkailuhenkisyys on toivottavaa 😉 Hintaan sisältyy kaikki ruokailut päivittäin, tulopäivänä ei aamupalaa ja lähtöpäivänä ei iltapalaa. Erikoisruokavalioista (ei vähälaktoosinen) veloitamme +20€. Tarvittaessa onnistuu kuljetukset juna-asemalta. Leirin hinnasta on varausmaksu 70€ mitä ei palauteta peruutuksen sattuessa (mikäli leiri perutaan järjestäjän puolesta, palautamme kaikki maksut).

Aikuisten ratsastusloma

Vietä ihana hevosentuoksuinen viikonloppu samanhenkisessä seurassa! Omaa aikaa, rentoutumista ja hevosia.

Aikuisten ratsastusloma alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 16. Majoittuminen tapahtuu talliltamme 3km päässä Ängeslevän maatilamajoituksen mökeissä, jotka sijaitsevat rauhallisessa maalais- ja jokimaisemassa. Mökkiläisten käytössä on saunat sekä soutuvene ja kanootti. Mökkien välittömässä läheisyydessä on myös tunnelmallinen kota. Leirin hintaan sisältyy perjantain tervetulokahvit, la-su yksi lämmin ateria sekä kahvit ruokaisalla välipalalla. Mökistä löytyy perus elintarvikkeet itsenäiseen aamu- ja iltapalaan. Sunnuntaina päätämme leirin kahvitukseen. Leirillä ratsastustunnit kentällä ja maastossa. Ratsastustunnit ovat istunta- ja askellajipainotteisia. Ratsastajan painoraja 80kg. Ratsastuksen lisäksi on mahdollista käydä teoriassa läpi esimerkiksi istuntaa, lisäksi ohjelmaan voidaan sisällyttää hevosen maastakäsittelyä ja erilaisia koulutustekniikoita. Leirin lopullinen ohjelma pyritään toteuttamaan osallistujien toiveiden kesken. Ratsastuslomalle voi osallistua kaikki joilla on jo aiempaa ratsastuskokemusta ja hallitsee hevosen kaikissa kolmessa perusaskellajissa. Ratsastamme tasoryhmissä, joten hieman heikommillakin taidoilla voi osallistua! Hinta sis.varausmaksun jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Mikäli leiri peruuntuu järjestäjän puolelta, palautamme kaikki maksut. Leiri toteutuu kun osallistujia vähintään kuusi.

Ota yhteyttä

Soita meille

0440292670

Vieraile meillä

Lentokentäntie 55 84540 Ylivieska

Kirjoita meille