Hevostunnit

Monipuoliset hevostunnit

muutakin kuin ratsastusta

Ajatuksenamme on tarjota ohjattuja ratsastustunteja pienryhmissä. Ratsastustuntiin kuuluu aina hevosen hoito ja varustaminen itse ennen tunnin alkua. Tunneilla keskitytään perusratsastukseen, istuntaan ja askellajiratsastukseen jokaisen omalla tasolla. Pienryhmässä ratsastus on mukavaa ja jokainen saa varmasti yksilöllistä ohjausta. Ratsastustuntien lisäksi  meillä on tarjolla myös hevosenhoito-/maastakäsittelytunteja. Hevosten kanssa voi tehdä niin paljon muutakin kuin vain ratsastastaa ja itseasiassa se kaikki muu opettaa meitä ymmärtämään hevosia paremmin ja toimimaan niiden kanssa turvallisesti.

Islanninhevosella on muihin hevosrotuihin verrattuna 1-2 askellajia enemmän (töltti ja  passi), joten tämä tuo lisämaustetta ratsastukseen.

Ratsastustunteja voit varata sähköisen ajanvarauskalenterin kautta (Hopoti) tai puhelimitse/viestitse.  Olethan rehellinen taitotasostasi tunteja varatessasi, näin pystymme valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan hevosen tunnille.

Ajanvaraukset

Oman seikkailusi voit varata kätevästi sähköisen ajanvarauksen kautta täältä (vaatii rekisteröitymisen).

Perinteinen soitto, tekstiviesti/whatsapp toimii myös, mutta huomioithan että työni  luonne on sellainen, etten päivystä puhelimen ääressä koko ajan.

Yhteystiedot

tallimimir@gmail.com

0440292670

Lentokentäntie 55
84540 Ylivieska

Aukioloajat

Toimipaikkamme on myös koti.
Tästä syystä olemme avoinna vain ajanvarauksella 🙂

Seuraa meitä somessa
Copyright © 2024 Talli Mimir. All Rights Reserved.